Als u inziet dat creatief denken de brandstof is van innovatie, wordt creativiteit opeens heel belangrijk.

visie

Mijn missie

JØYNING vindt zijn oorsprong in onproductieve meetings en brainstorming sessies; in de constante druk om nieuwe ideeën te moeten bedenken in een zo kort mogelijke tijd, in het onbehaaglijke gevoel bij mensen om creatief te "moeten" meedenken; in co-creatie sessies waar geen gevolg aan wordt gegeven; in goede ideeën die niet uitgewerkt worden; in mensen die creativiteit niet naar waarde kunnen schatten; en in cognitieve barrières die creativiteit in de weg staan.

Mijn missie bestaat erin oplossingen te bieden voor de hierboven opgesomde problemen door te werken aan creatief zelfvertrouwen bij medewerkers, creatief leiderschap bij executives en door een creatieve cultuur te stimuleren binnen uw organisatie.

"The resistance is the voice in your head that tells you to leave controversial ideas out of the paper you’re writing, because the teacher won’t like them. The resistance pushes relentlessly for you to fit in."

– Seth Godin

Achtergrond

Toen ik afstudeerde als master in publiciteit en grafische vormgeving wist ik vrij zeker wat ik wilde bereiken in het leven: als creatief directeur, podia beklimmen op reclamefestivals. 25 Jaar lang bewandel ik dit carrièrepad met succes.

Naast de reclamediscipline, ontdekte ik het potentieel van co-creatie technieken en het plezier om creativiteit te begeleiden. Ik voegde verschillende vaardigheden toe aan mijn arsenaal waaronder het faciliteren van workshops, design thinking en change management. Hoe meer ik geloofde in mijn vermogen om creativiteit in anderen te bevorderen, hoe meer ik geïntrigeerd geraakte door creativiteit en haar impact op de mens en organisaties.

Het is een opwindende uitdaging om mensen opnieuw contact te laten leggen met hun creatieve zelf, en hun aan te moedigen om "anders" te denken over de uitdagingen van vandaag en morgen.

Sven Nijs
Oprichter & Creative Change Manager

 • Creativity starts here.

  JØYNING is een geregistreerde merknaam van
  Inspire BVBA
  Marie-Henriettelaan 100
  1700 Dilbeek, België


  Contact
  Sven Nijs, General Manager
  Tel.: 0473 941 873


  BTW nummer: BE 0477.660.266
  RPR Brussel 0477.660.266
  Bank Crelan: BE53 1030 4401 7153
  BIC: NICABBEBIC: NICABBE
  GDPR-compliant privacy beleid

  Lid van EACI

  JØYNING is lid van de European Association for Creativity & Innovation